+359 2 980 22 49 +359 884 754 156
Пон - Пет 9:30 - 18:00 часа
Главно меню

Визови изисквания и издаване на визи за Доминиканска Република

 Българските граждани нямат нужда от виза, в случай, че пребивават до 30 дни в Доминиканската република с цел туризъм. За пътуване в Доминиканска Република е необходимо да притежавате паспорт с валидност 6 месеца от датата на напускане на Доминиканска Република. Виза за пътуване не се изисква, заплаща се такса излитане от летище Пунта Кана на място и тя е на стойност 20USD. 

 

 

x
OK
© 2019 Орма Травел - почивки, екзотични пътешествия, хотели Уеб дизайн от informano
Затвори
Вашият e-mail
Парола
x
OK
Този сайт използва бисквитки (cookies), за да може да функционира правилно. Повече за бисквитките Разбрах и приемам!