+359 2 980 22 49 +359 884 754 156
Пон - Пет 9:30 - 18:00 часа
Главно меню

Визови изисквания и издаване на визи за Индонезия

Българските граждани следва да се снабдят с визи в дипломатическите и консулски представителства на Индонезия. 

Валидност на документ за самоличност: паспорт с поне шест месеца валидност. В паспорта трябва  да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

Видове виза и получаването им: Виза може да се получи на международното летище в Джакарта. Издаваните на летището еднократни визи за туристически престой могат да бъдат продължени на място в страната за още 30 дни. При посещения с цел бизнес се издават еднократни визи с право на престой до 60 дни и продължение, ако е необходимо.
Съществуват и 12-месечни многократни визи, които се издават единствено на бизнесмени. За работа се получават визи за временен престой. Основно изискване е наличието на „спонсор”(индонезийска фирма или организация или член на семейството, работещ в страната).

Цена на визи, издавани на граничните контролно-пропускателни пунктове (виза при пристигане – visa on arrival): от 03.07.2014 г. - 35 щ.д.

x
OK
© 2019 Орма Травел - почивки, екзотични пътешествия, хотели Уеб дизайн от informano
Затвори
Вашият e-mail
Парола
x
OK
Този сайт използва бисквитки (cookies), за да може да функционира правилно. Повече за бисквитките Разбрах и приемам!